Onze online solden!

Profiteer van deze exclusieve solden op wasmachines, droogkasten, vaatwassers, fornuizen en koelkasten.

We selecteerden deze 10 TOP-toestellen voor jou!

Klik, bestel en geniet als eerste van deze unieke solden!

Want op = op!

Dit zag je nog niet in onze folder!
Anker

[]

Whirlpool wasmachine 8kg FSCR80420
484,99 Adviesprijs € 649,00
Bosch wasmachine 9kg WAT286K1FG
739,00 Adviesprijs € 799,00
Siemens wasmachine WM16W4S8FG
879,00
WXFTBECM118XBB droogkast
Whirlpool droogkast FTBECM118XBB
419,99 Adviesprijs € 479,99
SXWT45M263FG droogkast
Siemens droogkast WT45M263FG
659,00 Adviesprijs € 849,00
Zanussi koelvriescombi ZRT23105WA
319,99 Adviesprijs € 379,99
Zomersolden

Dankzij de Spazio+ koel-vriescombinatie besteed je niet langer meer uren aan boodschappen doen. Aangezien er meer in zowel het koelkast- als vriesgedeelte past, kan je alles in één keer inslaan en toch gemakkelijk alles opbergen. En als alles in één keer past, waarom zou je de supermarkt niet één keer binnengaan en daarna nog wat van je vrije tijd genieten?

Maak een verstandige keuze met deze klasse A++ koel- en vriescombinatie die zorgt voor een extra slim energieverbruik, conform de EU-wetgeving inzake energie-etikettering en uw energiekosten verlaagt. Reiniger gaat nu ook sneller, grondiger en eenvoudiger dankzij de verwijderbare legplanken en deurbakjes.

Je kan kiezen waar je deze koel-vriescombinatie in je keuken plaatst, aangezien de omkeerbare deur naar links of rechts kan openen.

whirlpool wasmachine

Whirlpool wasmachine FSCR80420

Met de Whirlpool FSCR 80420 was je in alle stilte tot wel 8 kilogram wasgoed schoon. Kom helemaal zen met deze energiezuinige A+++ wasmachine voorzien van een ZEN DirectDrive-motor (max. 69 decibel).

Deze Whirlpool wasmachine heeft 12 programma’s met elk een eigen wastemperatuur en trommelbeweging, zodat je 100 % zeker weet dat je kleding proper uit de trommel komt.

Intelligente sensoren meten de lading in de trommel en passen zo a.d.h.v. de 6th sense-technologie automatisch het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan. Zo kan je tot wel 50 % water, elektriciteit en tijd besparen.

bosch wasmachine

Bosch wasmachine WAT286K1FG

Heb je nood aan een nieuwe wasmachine? Deze wasmachine van Bosch met zijn bekend intelligent doseersysteem I-Dos zorgt voor perfecte wasresultaten dankzij de precieze dosering van het wasmiddel. Dit systeem controleert de belading, de soort stof en hoe vuil de was is. I-Dos past de hoeveelheid wasmiddel (tot op de milliliter) en water automatisch aan op basis van deze informatie. Je kledij is beter beschermd en je verbruikt minder wasmiddel én water.

Dankzij de EcoSilence Drive™-functie geniet je van een uiterst energie-efficiënte en stille werking, voor een bijzonder lange levensduur.

De Multi Touch LED-display en de verlichte programmaknop met geïntegreerde aan/uit functie maakt de wasmachine erg gemakkelijk te bedienen.

siemens wasmachine

Siemens wasmachine WM16W4S8FG

Deze zuinige wasmachine van Siemens met de intelligente, duurzame en stille iQdrive-motor en sensorgestuurde speedPerfect-optie staat garant voor een bijzonder efficiënte en snelle was. De speedPerfect-optie wast tot 65 % sneller en wast 30% zuiniger dan de grenswaarde van de energie-efficiëntieklasse A+++.

Het Rapid 15 wasprogramma voor kleine wasjes van niet al te vuile kleding heeft, zoals de naam het zelf zegt, slechts 15 minuten van je tijd nodig. Ideaal voor sporters die hun kleding telkens weer moeten wassen, hoewel die niet erg vuil is.

De wasmachine beschikt ook over een speciaal Outdoor wasprogramma voor speciale outdoor textielen en sportkleding.

>Lees meer in onze blog

Anker

[]

Anker

[]

Whirlpool diepvriezer kist WHM39112
429,99 Adviesprijs € 549,00

Deze Whirlpool is een energiezuinige diepvrieskoffer van klasse A++. Je bespaart hierdoor sterk op je energiefactuur. Wanneer de stroom uitvalt, kan deze Whirlpool nog 45u mee.

De koffer heeft ook een grote netto-inhoud. 390 liter is ideaal om je bevroren producten te bewaren. Nog een voordeel, de diepvrieskoffer gaat langzaam dicht. Het deksel heeft namelijk een tegengewichtsysteem dat langzaam dichtgaat.

whirlpool droogkast

Whirlpool droogkast FTBECM118XBB

Deze vrijstaande droogkast van Whirlpool heeft een grote trommelcapaciteit van 7 kg waardoor je dus veel kledij in één keer kan wassen. De innovatieve technologie zorgt voor een extra stille werking. De condensatietechnologie biedt betere, energie-efficiënte resultaten in vergelijking met standaard geventileerde droogkasten.

Deze droogkast beschikt ook over de FreshCare+-functie. Dit is de ideale oplossing om wasgoed tot 6 uur na het einde van de cyclus fris te houden in de trommel, alsof het nog maar net droog is. FreshCare+ behoudt een constante temperatuur tussen 35° en 42° in de trommel, terwijl zachte trommelbewegingen zorgen voor minder kreuken.

siemens droogkast

Siemens droogkast WT45M263FG

Met deze zeer efficiënte droogkast van Siemens hoef je nooit meer de condensor te reinigen en geniet je van een constant laag energieverbruik, dankzij de automatische zelfreiniging van de condensor.

De sensors meten en regelen de temperatuur en de vochtigheid, zodat de was niet oververhit wordt of ongelijkmatig droogt. Op deze manier wordt je wasgoed zo voorzichtig en nauwkeurig mogelijk gedroogd en heb je minder energie en minder tijd nodig om te strijken.

De optimale temperatuurregeling en speciale afkoelfase zorgen ervoor dat je wasgoed met het Rapid 40 wasprogramma in slechts 40 minuten droog is.

Anker

[]

LG side-by-side GSJ760PZUZ

Een grote koelkast met stijlvolle look? Deze energiezuinige LG side by side combineert diepvries en koelkast en ademt dan nog eens klasse uit ook. Nog ‘cool’: zin in een frisse cocktail of gewoon ijs voor in je frisdrank? Daar zorgt de ijsmachine voor, die ijsblokjes of crushed ijs produceert. De waterdispenser geeft je dan weer koud water wanneer je daar zin in hebt.

Net als alle andere side by side koelkasten van LG is deze No Frost. Je moet je dus geen zorgen maken over ijsvorming. De LG side by side heeft een enorme inhoud. 601 liter kan erin, waardoor je alles nog kan beter indelen en slimmer bewaren. Een voorraad inslaan was nog nooit zo eenvoudig, je bewaart gewoon alles wat je nodig hebt

>Lees meer in onze blog

lg side by side
Anker

[]

siemens fornuis

Siemens fornuis elek vitro HK9P00220

Dit moderne vrijstaande fornuis met keramische kookplaat zorgt dat je kooktijd serieus verkort. Daar zorgt de functie snel voorverwarmen voor. Hierdoor bereikt je oven sneller de gewenste baktemperatuur.

De innovatieve heteluchtverdeling zorgt dan weer voor perfecte bakresultaten en dit op drie verschillende hoogtes. Andere opties zijn boven- en onderwarmte, grill en warme lucht, pizzastand en grote VARIO-grill.

beko vaatwasser

Beko vaatwas inox DFN28430X

De Fast+ functie in deze Beko wasmachine zorgt ervoor dat je niet langer op schone glazen en borden moet wachten, aangezien hij wel 3 keer sneller afwast dan de gemiddelde vaatwasmachine. Je bespaart dus 70% meer kostbare tijd en je glazen en borden zijn bovendien sprankelend mooi.

Dankzij de technologie van de ProSmart™ Inverter-motor is je wasmachine niet alleen 2 keer stiller dan de meeste andere wasmachines (dankzij een wrijvingsloze motor) maar ook energiezuiniger. Hij verspilt bijna niets en biedt een classificering van A+++ (-10%) door alleen te gebruiken wat noodzakelijk is.

Met een speciale 'Intensieve zone' aan de rechterkant van de machine, een arm die 180° draait en een waterdekking van 360°, verzekert AquaIntense® 5 keer betere schoonmaakprestaties.

Anker

[]

LG side by side GSJ760PZUZ
1 514,00 Adviesprijs € 1 799,00
MCSA02454669_39_FS_HK9P00220_Siemens_S592_White_def
Siemens fornuis elek vitro HK9P00220
499,99 Adviesprijs € 569,00
Whirlpool diepvriezer kist WHM39112
429,99 Adviesprijs € 549,00
Zanussi koelvriescombi ZRT23105WA
319,99 Adviesprijs € 379,99
Zomersolden
BEDFN28430X vaatwas
Beko vaatwas inox ff DFN28430X
429,99 Adviesprijs € 529,00
Anker

[]