Expert Financiering

Wens je jouw aankoop op eigen ritme te betalen? Met de Expert Multris kaart kan je nu kopen, maar betaal je gewoon later! Samen met jou gaan we op zoek naar de best passende formule zodat je zonder zorgen van jouw aankoop kan genieten! Je kan er tevens overal in België mee terecht om geld af te halen of te betalen! Let op, geld lenen kost ook geld!

Anker

[]

Met de Maestro functie

Haal je geld af in alle geldautomaten van het Maestro-netwerk in gans Europa, betaal je al je aankopen bij alle handelaars in Europa.

Je hebt een persoonlijke geheime code zodat je Multris-Kaart volkomen veilig is.

Betaal eenmalig of betaal in maandelijkse aflossingen

In maandelijkse aflossingen of betaal sneller af. Jouw Expert kan optreden als kredietbemiddelaar.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Anker

[]

Dankzij de Multris Protection verzekering1, zijn al je aankopen en uitgaven gedekt:

Bij diefstal of totale vernietiging van de aankopen met je kaart, worden deze terugbetaald (tot 60 dagen na de aankoopdatum).
Overname van je terugbetalingen tot je je beroepsactiviteit hervat of gedurende maximum 12 maanden.

Anker

[]

Dringend een grote aankoop doen of wil je al heel erg lang iets kopen?

Met de Multris-Kaart schrijf je geld over van jouw Multris-reserve naar je persoonlijke zichtrekening.

Anker

[]

Wil je een project financieren of heb je een groot bedrag nodig?

Dan vraag je een verhoging van je geldreserve.
Bij een volledige arbeidsongeschiktheid van langer dan 2 maanden ten gevolge van ziekte of ongeval worden je maandelijkse afbetalingen door ons terugbetaald.

Anker

[]

Overname van het openstaande saldo.

Terugbetaling van de frauduleuze transacties voor zover je alle gebruikelijke veiligheidsvoorschriften in acht hebt genomen.

Anker

[]

(1) De verzekeringspremie is maandelijks en facultatief. Ze vertegenwoordigt 0,98% van het totale saldo van de kredietopening berekend op de maandelijkse afsluitdatum (met inbegrip van de verzekeringspremie). Verzekeraar: Cardif Leven N.V., maatschappij naar België recht, ingeschreven als nummer RPR 0455.119.644 en Cardif Assurances Risques Divers S.A., maatschappij naar Frans recht, ingeschreven als nummer RPR 0435.025.994. De twee maatschappijen zijn gevestigd in België, Bergensesteenweg 1424, 1170 Brussel. De bevoegde instantie voor de controle van verzekeraars is de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, gevestigd in België, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel.

Anker

[]