Leukste accessoires voor smartphones

15 februari 2018

Waar heb jij hem het liefst?

Waar gebruik JIJ hem het liefst? In de keuken of badkamer, in de auto of op jouw fiets, of misschien op kantoor? Hier vind je tal van leuke oplossingen om jouw smartphone en tablet optimaal te kunnen gebruiken, waar jij het wil.

Anker

[]

De tofste accessoires voor jouw smartphone en/of tablet

Nieuw item
Anker

[]

De Steelie Mount kit

Dat kleine bolletje ziet er niet alleen maar tof uit, het is ook een sterk magneet. Bevestig zijn Pool-vriendje aan jouw GPS, smartphone of tablet en zo blijft die lekker op z'n plaats, waar jij wil!

Anker

[]

De Steelie ventiator Mount

Heb je liever geen sporen op jouw dashboard in de auto? Dan kan je jouw smartphone of GPS gewoon in jouw ventilator bevestigen! Hiervoor heb je uiteraard een ventilator uitgang nodig met een rastertje in de auto en niet met afsluitbare 'paneeltjes'.

Een goede tip is om ook die ventilator waar de Steelie aan bevestigd is uit te zetten, zodat je geen vochtproblemen in jouw smartphone krijgt.

Anker

[]

De dashboard schijf

Het klein, discreet schijfje plaats je waar je die wenst op jouw dashboard. In plaats van jouw toestel met de zuignap aan jouw voorruit te plakken (en zo vieze rondjes achter te laten!), plak je de zuignap gewoon op het schijfje. Even efficiënt maar minder plekken.

Anker

[]

De beanbag

Liever geen strepen of plakkers op jouw dashboard? Dan is de beanbag de juiste oplossing. Dit handig kussentje leg je waar je wil zodat jouw smartphone of GPS lekker in jouw buurt kan luieren.

Anker

[]

Een houder + handsfree kit in 1?

Wil je graag een houder voor jouw iPhone 4 of 4S, die ook als handsfree kit functioneert, kan je voor deze houder kiezen. Deze 2-in-1 kan zeer handig zijn, zeker als je vaak onderweg bent.

Anker

[]

Nieuw item

Houders voor groot en klein

De gemakkelijkste oplossing blijft nog steeds de klassieke houder. Je plaatst die waar je wil en kan ze gemakkelijk verplaatsen of zelfs meenemen. Jouw smartphone of tablet blijft zo mooi gekanteld staan, zodat je jouw scherm gemakkelijker kan aflezen tijdens jouw jogging op de loopband, tijdens de uitvoering van jouw favoriet recept of nog op restaurant zodat de kids in stilte naar hun tekenfilm kunnen kijken.

Nieuw item

Nite Ize Handleband

In slechts enkele seconden is deze handige houder op jouw fiets gemonteerd.

Waarom jouw smartphone op de fiets gebruiken? Niet alleen maar om te bellen! Met apps als Sports Tracker of Endomodo, hou je jouw afstand en snelheid bij. Met een GPS app, kan je dan jouw fietsroute of fietsvakantie plannen.

En geef toe, waar kan je anders jouw smartphone bij de hand en veilig opbergen, als je op de fiets zit?