Braun silk-expert ipl ontharing

26 februari 2018

Eindelijk een effectieve, langdurige ontharing zonder pijn!

Braun lanceert zijn Braun Silk-Expert IPL, de eerste die zich aan je huid aanpast voor een blijvende, zichtbare haarverwijdering. Begin er nu mee, dan geniet je van zijdezachte beentjes en oksels gans de zomer lang!

Anker

[]

Braun Silk-Expert IPL ontharingssysteem

De lente komt steeds dichterbij... Welkom open schoentjes, rokken, kleedjes, bloesjes met korte mouwen of zelfs bikini's indien je op reis vertrekt!

Ja hoor, dat betekent dat wij vrouwen opnieuw nét iets meer aandacht zullen schenken aan onze haartjes dan in de winter. Vergeet die pijnlijke waxbeurten bij de schoonheidsspecialiste of thuis! Je hoeft zelfs niet meer te zoeken naar jouw epilator of naar jouw scheermesjes, want Braun heeft het beste van de 2 werelden gecombineerd: de langdurige ontharing van de wax of epilator met de pijnloze ervaring van het scheren. Braun Silk-Expert IPL, je bent onze held!

Anker

[]

Nieuw item

Wat is IPL?

Een IPL ontharingssysteem, of 'Intense Pulsed Light' technologie onthaart op een zeer veilige, onschadelijke en effectieve manier dankzij lichtimpulsen, zowel het lichaam als het gelaat. Deze lichtflitsen verwarmen de haartjes in hun haarzakken en zorgen ervoor dat de haartjes uitvallen en niet (snel) meer teruggroeien. Omdat de lichtflitsen de donkere pigmenten uit de haartjes viseert, is een IPL ontharing het meest effectief op donkere haartjes.

Dames met blond, grijs of rood haar zullen helaas niet het gewenste effect hebben... Heb je bruin of zwart haar, al dan niet gekleurd, is de Silk-Expert ideaal voor jou!

Anker

[]

Nieuw item

Slimme SensoAdapt™ huidteintsensor

De intelligente sensor leest tot 80x per seconde de kleur van jouw huid tijdens de behandeling en past waar nodig de lichtintensiteit van de lichtflitsen aan. Zo is jouw behandeling optimaal werkzaam en veilig voor jouw huid, overal.

Nieuw item

Braun Silk-Expert IPL, de snelste van de IPL toestellen!

De Braun Silk-Expert IPL helpt je grote lichaamsdelen snel te behandelen, zoals benen of armen. In slechts 8min. heb je één been of arm volledig behandeld, dankzij de snelle lichtflitsen van de Silk-Expert IPL. Vergeleken met een gewone IPL technologie met 2 à 3.5 seconden rusttijd tussen elke flits, heeft de Silk-Expert een rusttijd van amper 2 seconden, zodat je snel en even efficiënt kan ontharen!

Nieuw item

Glijmodus & lichte modus voor een optimaal resultaat

Wil je graag snel & doeltreffend jouw IPL behandeling doen, gebruik je de glijmodus met het toestel tegen je huid aan. Zo volgen de flitsen elkaar sneller op, om nog minder plekken over te slaan.

Is er een gevoelige zone dat je wil behandelen, kan je de lichte modus inschakelen. Je teint wordt net zo snel en nauwkeurig gedetecteerd, maar het toestel zal op een lager energieniveau flitsen.

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Ontdek hier onze Braun Silk-Expert IPL toestellen en ontdek zelf alle voordelen en toffe accessoires!