Web Only deals bij Expert

Wat dacht je van je lievelingstoestel te kopen aan een ongeziene lage prijs? Misschien vindt je er zelfs een origineel cadeau tussen voor je allerliefsten? Het beste moet zelfs nog komen, want je hoeft je zetel er zelfs niet voor te verlaten! Je favoriete toestel wordt je gewoon rechtstreeks bij je thuis of op het gewenste adres geleverd. Het kan allemaal met de Web Only! deals van Expert!

De juiste en orginele cadeautjes voor anderen of voor jezelf vinden is altijd zo'n moeilijke taak, zeker als de kindjes er dan ook nog bij zijn. Maak het jezelf vanaf nu gemakkelijk! Blijf lekker thuis met de kids en bestel je cadeautjes op onze website vanop je smartphone, tablet of computer.

De Web Only! deals zijn enkel hier online te verkrijgen. Het zijn al je lievelingstoestellen aan ongelofelijke prijs! Wees er wel snel bij, want op=op!

Waar en wanneer levert Expert?

  • Indien je voor 15u bestelt, ontvang je je bestelling op de volgende (werk)dag thuis of op het gewenste adres. Zelfs op zaterdag komt Expert leveren!
  • Bestel voor 15u en kom de volgende dag je toestel ophalen bij je Expert winkel in je buurt. Bestel op vrijdag voor 15u om je bestelling op zaterdag te kunnen afhalen.
  • Heb je hulp nodig bij de levering of de installatie? Jouw Expert zal je persoonlijk contacteren voor een afspraak.

Weet je al waarmee je je familie en vrienden zal verwennen? Laat je alvast inspireren door onze Web Only! tips... Denk er wel aan, op is op!

Vindt je niet wat je zoekt in deze lijst? Dan vindt je die zeker hier.