Frambozenmacarons

Frambozenmacarons

Verwen je partner met deze heerlijke frambozenmacarons. Een klassieker voor Valentijn!

Ingrediënten
3 eiwitten
1 snuifje zout
225 gr poedersuiker
175 gr gemalen amandelen
200 gr frambozenjam
een paar druppels kleurstof

Bereidingswijze
1. Klop de eiwitten met een klein snuifje zout stijf met de ballongarde van de Kenwood. Voeg een paar druppels rode kleurstof toe.
2. Meng de amandelen met de poedersuiker in een andere kom . Roer dit mengsel in het eiwit en meng tot een glad en glanzend geheel met de K-klopper.
3. Doe het beslag in een spuitzak en spuit een hoopje beslag op de bakplaat met bakpapier. Laat voldoende plaats ertussen en laat nu 30 minuten rusten.
4. Verwarm ondertussen de oven voor op 150°C.
5. Bak de macarons 13 minuten in de oven en laat afkoelen.
6. Doe wat frambozenconfituur in een spuitzak en spuit een beetje confituur op de platte kant van de macaron, druk de andere helft ertegenaan.
7. Werk ook de andere koekjes af op dezelfde manier. Simpele en heerlijke frambozenmacarons in een mum van tijd!