Doperwtjessoep met geitenkaascrostini

Doperwtjessoep met geitenkaascrostini

Ben jij een soepliefhebber? Deze erwtensoep is met de Soupmaker in minder dan een halfuur klaar!

Ingrediënten
Soep:
500 g doperwtjes
100 g fijngehakte ui
550 ml groentebouillon
1/2 el dragon
peper en zout naar smaak
5 el verse groene kruiden naar keuze

Crostini:
stokbrood
zachte geitenkaas

Bereidingswijze

1. Doe de ingrediënten in de SoupMaker en kies het gladde soep programma.

2. Bereid intussen de crostini. Verwarm de oven voor op 200 °C, snijd de baguette in plakjes en smeer wat geitenkaas op elk plakje. Bak in de oven totdat de kaas is gesmolten en de crostini goudbruin is.

3. Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in diepe borden. Leg een knapperige crostini in het midden van elk bord.

Tip:
Voor een frisse romige smaak kunt u een beetje yoghurt aan de soep toevoegen. Dit kan aan het begin van de bereiding of vlak voor het serveren. In plaats van dragon kunt u ook munt gebruiken.

PHILIPS BLENDER - SOUPMAKER HR2200/80
PHILIPS

PHILIPS BLENDER - SOUPMAKER HR2200/80

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.