Asperges Gandaham

Asperges met Gandaham en saffraansaus

Een heerlijk voorgerecht: licht en klaar in een handomdraai in de Miele stoomoven.

Ingrediënten
1 kg witte asperges
4 dl gevogeltebouillon
Saffraandraadjes
4 sneden Ganda ham
50g boter

Bereidingswijze
Schil de asperges. Leg de schillen in een niet-geperforeerde stoomovenpan samen met de gevogeltebouillon. Stoom deze gedurende 15 minuten op 100°C en laat afkoelen. Stoom de asperges, in een geperforeerde stoomovenpan, gedurende 5 minuten op 110°C of 9 minuten op 100°C. Neem 1dl van de aspergefond. Voeg hierbij de saffraan en laat deze inkoken tot de helft op een kookvlak. Monteer de saus met boter. Wikkel de asperges in de gandaham. Plaats de plakjes mooi op een bord en lepel het sausje hierbij.

Dit voorgerecht wordt een heerlijk, feestelijk hoofdgerecht, indien je hierbij duif, fazant of kreeft serveert.

MIELE STOOMOVEN COMBI DGC6805CSM
MIELE

MIELE STOOMOVEN COMBI DGC6805CSM

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.