Appelsap met wortel en gember

Appelsap met wortel en gember

Zin in een sapje boordevol vitamientjes 's morgens? Met een sapcentrifuge is je sapje in no time klaar!

Ingrediënten voor 6 bekers
2kg Granny Smith appelen
1,5kg wortelen
Verse gember (ongeveer 15 cm)

Bereidingswijze

1. Appelen schillen en in stukjes snijden. Mix ze met de juicer en hou apart.

2. Schil de wortelen en snij ze in stukken. Mix ze met de juicer en voeg toe aan het appelsap.

3. Schil de gember en snij die in stukken. Mix ze met de juicer en meng 2,5 eetlepels van het gembersap met het appel-wortelsap.

4. Laat een 2-tal uren in de koelkast afkoelen.

5. Serveer met enkele ijsblokjes, indien gewenst.

MAGIMIX SAPCENTRIFUGE DUO PLUS XL

MAGIMIX SAPCENTRIFUGE DUO PLUS XL

250,99
op voorraad