Waarvoor staat Expert?


Deskundigheid en service

In de huidige concurrentiestrijd is de zelfstandigheid van de ondernemer een van de sterkste troeven. Als geen ander kent hij de producten en zijn markt, en zijn flexibiliteit en servicegevoel zijn niet te evenaren.

En dit is nu net de kracht van onze Expert winkels !

Wie is Expert?

Expert België is een krachtige commerciële organisatie opgericht in 1967. Wij zijn lid van een internationale groepering die actief is in meer dan 15 Europese landen, en die meer dan 8000 winkels telt wereldwijd !

Een Expert handelaar combineert op deze manier de sterkte, de creativiteit en de verbeelding van een zelfstandige handelaar met moderne managementtechnieken op nationaal en internationaal niveau.

A-merken aan een sterke prijs

Wij bieden u een uitgebreid en up-to-date assortiment aan van topkwaliteit.

Elk product dat u in de winkel vindt moet aan de kwaliteitsnormen van Expert voldoen. De waarden die Expert in hoofdzaak hanteert zijn : kwaliteit, service, duurzaamheid, goede technische specificaties en een concurrentieel prijsniveau.

Onze Experts tonen u graag ter plaatse alle mogelijkheden van de nieuwste modellen op de markt. Is er iets niet op voorraad, dan zetten wij ons in om dit product zo snel mogleijk aan u te leveren. Ons gamma gaat van Plasma en LED televisies over hifi, witgoed, telecom, audio, video tot klein huishoudelijk en fotografie.

Wij volgen uiteraard de nieuwste ontwikkelingen op de voet, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen informeren !

Internationale koopkracht

Dankzij onze internationale kracht kunnen wij u toestellen aanbieden die u nergens anders op de markt zal vinden. Samen met onze geprefereerde partners worden toestellen op internationaal niveau speciaal voor ons ontwikkeld, die u dan ook enkel bij Expert winkels zult vinden.

Deze toestellen hebben allemaal een extra troef ten opzichte van de gangbare gammamodellen. Vraag dus zeker eens naar onze Expert Toppers bij uw vakman !

Expert around the world