verse pasta Philips pastamachine

Zelf verse pasta maken in slechts 10 min. met de Philips pastamachine!

Zelf je pastadeeg maken, daar kruipt heel wat tijd en moeite in. Maar met de Philips pastamachine is dat verleden tijd. In slechts 10 minuten heb je verse pasta!

Lekker, snel & gezond!

Vanaf nu maak jij jouw spaghetti, penne, fettucine en lasagne gewoon zelf. Je partner in crime is de nieuwe Philips pastamachine die al het mengen, kneden en persen voor haar rekening neemt.

  • Maakt in één keer tot 300 gram vers pastadeeg dankzij een perskracht van 725 kg.
  • Eenvoudig schoon te maken dankzij de speciaal ontworpen schoonmaaktools voor de vormschijven.
  • Beschikt over een handige lade onderaan om alle accessoires in op te bergen.
  • Inclusief 4 vormschijven voor het maken van spaghetti, penne, fettuccine en lasagne. Er zijn extra vormschijven verkrijgbaar voor andere soorten pasta.
PHILIPS NOODLE MAKER HR235512
PHILIPS

PHILIPS NOODLE MAKER HR235512

192,99
binnenkort leverbaar

Experimenteer er op los met verschillende smaken!

Pasta nero, soba noedels, oranje of groene spaghetti... De mogelijkheden zijn eindeloos. Experimenteer met verschillende ingrediënten zoals andere bloem, ei, rode bieten, wortelsap, kruiden... en creëer pasta die je niet in de winkel kunt kopen.

Heb je geen inspiratie? Raadpleeg dan het gratis receptenboekje met meer dan 20 pasta recepten en variaties. Wat dacht je van deze:

Penne met asperges en doperwten

4 porties, 30-60 min. bereidingstijd

Ingrediënten

  • 250 gr Semola bloem
  • 95 ml vocht (aspergevocht en 1 eidooier)
  • Penne opzetstuk
  • 95 ml spinazie sap
  • 250 witte asperges
  • 2x 250 gr groene asperges
  • 50 gr gezouten boter
  • 100 gr diepvriesdoperwerwten
  • 30 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini)
  • 200 ml magere room
  • 2 stengels lente-ui
  • 3 el gesneden platte peterselie
  • Mespunt gerookte paprika poeder
  • 75 gr vers geraspte Auricchio of Parmezaanse kaas

Bereiding

Schil de witte asperges en snij de harde onderkant eraf. Snij deze samen met 250 gram groene asperges in stukken van 2 cm. Was de de lente-ui en snij deze in ringen Kook de asperges in water gaar en haal deze door een zeef. Bewaar het vocht en spoel de asperges meteen koud om kleur te behouden. Kook het vocht in tot je ongeveel 400 ml over hebt en breng dit op smaak met zout en peper. Laat dit afkoelen.

Maak nu eerst de witte penne door de helft van het Semola bloem in de Pastamachine te stoppen en daar het afgekoelde witte aspergevocht en een geklopte eidooier aan toe te voegen. Snij de penne af om de 2cm met het hulpstuk van de Pastamachine.

Haal 250 gram groene asperges door een juicer zodat je 95 gram groen aspergevocht overhoudt. Maak nu de groene penne door het tweede deel van het Semola bloem in de Pastamachine te stoppen en daar het groene aspergesap uit de juicer aan toe te voegen.

Week vervolgens het gedroogde eekhoorntjesbrood 20 minuten in water. Verhit de boter in een koekenpan op klein vuur en bak de dorperwten en uitgelekt eekhoorntjesbrood. Voeg na 2 minuten de asperges toe. Schenk er de room en het laatste witte gekookte Aspergevocht bij. Breng op smaak met zout en peper.

Stop nu de penne in de saus en laat deze 5 minuten pruttelen met de deksel op de pan zodat de smaak van de asperges en de saus in de Penne trekt en deze ook gaar wordt. Je zult zien dat de saus gaat binden. Mocht de saus te dik worden, verdun deze dan met melk. Proef en dien meteen op met wat vers gesneden lente-ui, peterselie en bestrooi met vers geraspte kaas.

Reacties