Philips Sonicare Brush Busters app

Philips Sonicare Brush Busters app

Kindjes en het tandenpoetsen... Dat past helaas niet altijd even goed samen. Hoe kan je dan je kids wél enthousiast genoeg maken, zodat ze zelfstandig hun tanden willen en kunnen poetsen? Dat lees je hier...

Philips Sonicare Kids

Kiest jouw spruit van 4+ voor het vampiermeisje of voor de stoere viking? Met de Philips Brush Busters app, die je gratis kan downloaden in de Apple store of in de Google Play store (voorlopig enkel in het Engels, binnenkort in het Nederlands beschikbaar), wordt tandenpoetsen een waar kinderspel!

De Philips Sonicare tandenborstel is niet alleen cool dankzij de leuke verwisselbare stickers, het is volledig aangepast aan de kindertandjes. Met de 2 kindvriendelijke snelheden, poetsen de haartjes van de opzetborstel niet te snel of te hard de melktanden schoon. Om de 30 seconden gaat er een ander leuk melodietje, zodat je zoon/dochterlief weet wanneer hij/zij de linker of rechter, onderste of bovenste tanden moet beginnen poetsen voor een optimaal resultaat.

Poetst jouw kind zijn/haar tanden voor je smartphone of tablet, kan hij/zij met de Philips Brush Busters app tegelijkertijd een leuk spelletje spelen! Tandenborstel en app zijn met elkaar verbonden, dus wanneer ze de vuile tanden van het vampiermeisje of van de viking poetsen, poetsen ze tegelijk hun eigen tanden!
Ouders kunnen beloningen toevoegen als extra motivatie of bekijken hoe regelmatig hun kind zijn/haar tanden poetst.

Tandenpoetsen, zal nooit zo tof en interactief geweest zijn! Zeker niet met zo'n mooie smile!
Dankje Philips :)

PHILIPS TANDENBORSTEL KIDS HX6311/07
PHILIPS

PHILIPS TANDENBORSTEL KIDS HX6311/07

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties