TV : Philips Easy 3D of 3D Max?

TV : Philips Easy 3D of 3D Max?

De 3D technologie vindt meer en meer zijn weg naar de eindconsument via verschillende media platformen. Denk maar aan de Blu-Ray films, games, TV kanalen die in 3D uitzenden (denk maar aan het WK voetbal in 2010), en zelfs streaming via internet.

Philips geeft u nu nog meer opties om 3D entertainment uit de cinemazalen naar uw huiskamer te brengen!

Iedereen ervaart 3D op zijn eigen unieke manier, daarom biedt Philips nu verschillende 3D mogelijkheden aan voor elke 3D liefhebber. Met de keuze tussen 3D Max of Easy 3D, kan u nu zelf de 3D ervaring kiezen die best bij u past!

Easy 3D is de passieve 3D technologie van Philips (zonder flikkering), terwijl 3D Max gebaseerd is op de actieve 3D.

3D Max blijft het hoogtepunt van de thuis-3D technologie en is beschikbaar op alle Top range toestellen van Philips : de 9000 serie Smart LED TV's, de 8000 serie Smart LED TV's en de Cinema 21:9 Platinum serie.

Easy 3D biedt u een comfortabele 3D ervaring aan, dus u kan genieten van vele uren 3D entertainment. Easy 3D is beschikbaar in de 7000 serie Smart LED TV's en de nieuwe Cinema 21:9 Gold serie Smart LED TV's.

Comfort met de Easy 3D

Geïnspireerd op de cinema ervaring is Easy 3D ontworpen om u onder te dompelen in de meest comfortabele 3D ervaring mogelijk! Gebaseerd op de passieve 3D technologie, maakt het gebruik van betaalbare, stijlvolle lichtgewicht 3D brillen om u en uw familie naar het hart van de actie te brengen!

Met scherpe 3D beelden is Easy 3D de meest comfortabele 3D om te bekijken. Dankzij de geavanceerde 3D polarisator die volledig geïntegreerd is in het tv scherm, is het volledig klaar om u alle sensationele opwinding te bieden die u in de cinemazalen gewend bent.

Easy 3D verzekert u van uren comfort terwijl u naar 3D kijkt. Dankzij de flikkervrije prestaties kan u zonder problemen uren aan een stuk kijken naar uw 3D films. De brillen zijn ook makkelijk en langdurig te verdragen, en hebben geen batterijen nodig. Easy 3D wordt gestuurd door de FPR technologie. Deze bestaat uit een een dunne film die geïntegreerd is in het tv scherm.

De Easy 3D technologie is nog verder geperfectioneerd met Philips Ambilight, die het omgevingslicht nabootst en projecteert op de muur achter uw tv. Met Ambilight vergeet u snel waar uw films eindigen en waar uw living begint! Easy 3D is beschikbaar in de 7000 serie Smart LED TV's en de nieuwe Cinema 21:9 Gold serie Smart LED TV's.

Verhoog de lat met 3D Max


Met de prachtige Full HD resolutie en de 180° kijkhoek, is 3D Max de laatste revolutie in de 3D technologie. Beschikbaar in de 8000 en 9000 reeks en in de Cinema 21:9 Platinum serie, bouwt 3D Max voort op de eerste 3D introductie van Philips vorig jaar. Het levert een kant-en-klare 3D tv's die klaar zijn om uw 3D films in High Definition te tonen.

Door gebruik te maken van de actieve 3D technologie en de nieuwste generatie high-speed display voor levensechte diepte en realisme, biedt 3D Max u een unieke, ongeëvenaarde 3D cinema-ervaring!

In het scherm zit een sterk aangedreven 3D zender die in verbinding staat met zoveel actieve 3D brillen als u maar wenst. U kan dus met zoveel vrienden als u wilt van uw 3D films genieten!.

3D Max verlegt de grenzen van de actieve 3D technologie en biedt nu zelfs nóg betere beeldkwaliteit. Sinds vorig jaar is de verwerkingssnelheid van de Perfect Natural Motion verdubbeld tot meer dan 2 miljard pixels per seconde, waardoor u nog haarscerpere beelden en perfect vloeiende bewegingen krijgt te zien! Nieuwe ontwikkelingen in Super Resolutie garanderen uw 3D ervaring zelfs nog meer contrast en detail.

3D Max heeft nu ook 3D diepte afstelmogelijkheden, waarmee u zelf het niveau van diepte van uw 3D ervaring kan afstellen naargelang het beeld op het scherm of uw eigen voorkeuren.

Kortom, 3D Max is de ultieme 3D ervaring bij u thuis!

Converteren 2D naar 3D

In een beperkte selectie van 3D toestellen, biedt Philips de optie om direct te converteren van 2D naar 3D. Dit betekent dat u uw volledige filmcollectie (zelfs oude zwart-wit klassieker, en zelf opgenomen video's) zult kunnen bekijken in vloeiend en vlekkeloos 3D!

Philips gebruikt ingewikkelde software om u de beste hogekwaliteitsconversie voor te schotelen. Het verzekert dat de ondertitels op een constante diepte getoond wordenen dat er geen foutjes zoals een achtergrond die op de voorgrond te zien is optreden.

Volledig scherm voor 2 spelers

Easy 3D en 3D Max zijn ook ontworpen om Two Player Full Screen Gaming te ondersteunen. In een 2D game met 2 spelers, ziet elke speler normaal hun spel op de helft van het scherm.

Met de 3D technologie breidt Philips de mogelijkheden van 3D TV's uit, om zo 2 spelers op het zelfde moment te laten genieten van hun eigen game, en dit op volledig scherm! Met de 3D brillen, zal elke speler enkel zijn eigen game op een volledig scherm te zien krijgen, zodat 2 spelers samen kunnen zitten, op dezelfde tv kunnen spelen, en maximaal plezier kunnen beleven aan hun game!

Vrijheid van keuze

3D inhoud wordt een steeds belangrijker deel van het entertainment landschap. Daarvoor is het nodig dat de consument toegang heeft tot verschillende opties om aan zijn verschillende behoeften te voldoen. Met Easy 3D en 3D Max heeft u meer keuzevrijheid, meer innovatieve functies en de meest intense en meeslepende 3D ervaring op de markt!

Op deze website kan u de Philips televisie kiezen die het best bij u past!

Reacties