Audio : Music Angel Friendz

Audio : Music Angel Friendz

Deze speaker zal je gewoon verbazen! Klein van formaat, maar o zo krachtig van geluid. Verbind enkele Music Angel Friendz aan elkaar en boost je geluid nog meer!

De Music Angel Friendz is echt hét gadget voor de zomer!

Simpelweg verbinden met uw digitale muziekdrager door de 3.5 mm mini-jack (typische hoofdtelefoon plug) en je hebt een fantastisch geluid!

De speeltijd is uitzonderlijk lang (tot wel 50u!) en de aluminium behuizing zorgt voor de nodige stevigheid, wat vooral belangrijk kan zijn als je hem meeneemt naar buiten. Door zijn kleine formaat is hij zeer makkelijk om mee te nemen naar waar je maar wilt.

Door de 2 x 3W zorgt de Music Angel Friendz echt voor de nodige kracht in het geluid. Als je enkele speakers aan elkaar verbindt, kan je het geluid zelfs nog versterken!
Een leuk idee dus voor wat extra sfeer op een picknick met uw vrienden op het strand, in het park, of gewoon puur genieten van uw muziek in uw eigen tuin!

Compatibel met : iPhone, iPad, iPod, MP3 spelers, PC/Mac, en alle digitale audiobronnen met 3,5 mm hoofdtelefoon output.
Opgeladen in 1 à 3u via PC/Mac of standaard USB lader.

In juli krijgt u bij een aankoop vanaf 300€ bij Expert een gratis Music Angel Friendz box mee naar huis, ga het nu ontdekken in de winkel!!

Ontdek de Music Angel Friendz hier

Reacties