Electro : Iedere dag wakker worden met de zon

Electro : Iedere dag wakker worden met de zon

Het kan! Met de nieuwe wake-up light van Philips. De wake-up light is gebaseerd op het principe van het natuurlijk ontwaken met de zonsopgang.

Licht en geluid zorgen ervoor dat je geleidelijk wakker wordt


Hierdoor ontwaak je minder bruusk en start je dus de dag beter.

Met deze nieuwe vorm wordt de zonsopgang gesimuleerd. In 30 minuten gaat de wekker van zacht ochtendrood tot helder geel licht. Dit gaat gepaard met een natuurlijk geluid die u vooraf kan instellen. u kan kiezen uit fluitende vogels, vogels in het bos, zen-tuin, zachte piano en zeegeluiden. Naast deze geluiden kan u ook kiezen voor fm radio.


Het geluid neemt toe tot het door u gekozen geluidsniveau. De wekker werkt ook omgekeerd, 's avonds kan u hem instellen om te gaan slapen, dan gaat de zon geleidelijk onder gedurende de door u ingestelde tijd. Omdat de gevoeligheid van licht verschilt van persoon tot persoon, kan ook dit worden ingesteld, er zijn 20 voorgeprogrammeerde lichtsterktes waaruit kan gekozen worden.

Naast deze instellingen, kan er worden gekozen tussen 3 verschillende artikelen. De eerste versie is de standaardversie, de HF3510/01. De tweede versie is deze waar de wake-up light rood kan worden, de HF3520/01. De derde versie is deze waar je iPhone op kan aangesloten worden, de HF3550/01.

De wake-up light bezorgt nu dus iedereen een goeie start van de dag!

Reacties