Harense Smid wordt Expert

Harense Smid Turnhout wordt Expert Geronika

Expert Geronika Turnhout verhuist naar de Turnhoutse ring! Het zijn woelige tijden. Voor onze sector is het niet anders. Wachten tot de crisis voorbij waait zit niet in onze natuur. Daarom investeren we in de toekomst en staan we aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Expert en Geronika.

Want...

"Van een Expert mag je meer verwachten!"

We laten Expert Geronika aan het woord:

"Een aantal jaren geleden zijn we in Westmalle de uitdaging aangegaan en zijn we gestart met een nieuwe winkel met huishoudelektro. Onlangs openden we er ook een aparte telecom shop.

Nu is het de beurt aan ons filiaal van Turnhout.
Binnenkort verhuizen we naar de Ring van Turnhout, PARKLAAN 1. Dit pand van meer dan 1000 m² met ruime parking biedt ons vele mogelijkheden.

Zo kan u binnenkort ook in Turnhout op één locatie terecht voor al uw aankopen van oa:

• Beeld Geluid en Multimedia
• Telecom
• Huishoud elektro
• IT
• Onderdelen
• Pro AV en DJ materiaal…

Onze eerste prioriteit is een vlotte doorstart van de huidige activiteiten van de Harense Smid, daarna vervolledigen we het gamma met Geronika's specifieke detailproducten.
Tijdens deze overgangsperiode kan u tijdelijk terecht in de winkels in Westmalle.

Via onze website www.geronika.be en sociale media kan u de verdere evoluties volgen. Moest u bijkomende vragen of opmerkingen hebben staan wij tot jullie beschikking.

Gelieve ermee rekening te houden dat de extra garanties verleend door Harense Smid niet meer geldig zijn bij Expert Geronika.

Tot binnenkort !"

Jan Brosens en Peter Vloemans

Speciale dank aan:
Expert België
Het Geronika Team

Reacties