Expert start op in Kroatie

Expert start op in Kroatie

Expert International opent zijn eerste Kroatische vlaggenschip in Zagreb. 's Werelds grootste retail alliantie in consumer goods, lanceert het eerste Kroatische vlaggenschip in samenwerking met Master Franchise Partner Expert Adria.

De winkel heeft een oppervlakte van 1.000 m², en herbergt duizenden producten, van Consumer Electronics (bruingoed) over Groot Witgoed tot Klein Electro en IT en smartphones, enz...

De winkel is volledig gebaseerd op het Expert International Concept. Dit concept is ontstaan uit de praktijk van eerdere succesvolle retail formules en heeft reeds zijn waarde bewezen in de meest competitieve markten in heel Europa. Op de eerste dag kreeg de winkel in Zagreb reeds 4.000 bezoekers over de vloer.

Buiten de kwaliteitsproducten, deskundig advies en competitieve prijzen, differentieert Expert Zagreb zich van reeds bestaande winkels in de Kroatische markt.
De nieuwe Expert winkel is niet enkel een retail winkel, het is een plaats die een totaal andere beleving brengt naar de consument.
Hier kunnen ze de echte Expert ervaring beleven.

Volgens het expansieplan zullen er tegen het einde van het jaar nog 6 Expert winkels in Kroatië volgen, en in totaal 17 over een periode van 5 jaar. De totale investering bedraagt 10 tot 15 miljoen €.


Met een omzet van 10 miljard euro in Europa en 20 miljard euro wereldwijd, in meer dan 3.000 winkels in 18 Europese landen, heeft Expert zijn positie als een van de leading retailers in Europa nog verder versterkt.

Hier zijn enkele impressies :

Reacties