Electro : Elke dag opnieuw gezond en gevarieerd eten met de Seb Actifry 2in1

Electro : Elke dag opnieuw gezond en gevarieerd eten met de Seb Actifry 2in1

Nieuw in het ‘gezond en lekker' gamma van Seb is de ActiFry 2in1 waarmee het hele gezin dagelijks zonder veel inspanningen kan genieten van een lekkere en evenwichtige maaltijd.

Deze nieuwe versie van de traditionele ActiFry bevat een bakplaat waardoor je in een mum van tijd met één toestel een gezond menu op tafel kan toveren.
Dit toestel biedt een enorme waaier aan mogelijkheden: in de kuip kan je frietjes, diverse groenten of stoofpotjes bereiden terwijl je tegelijkertijd op de bakplaat vlees kan bakken of een stukje vis kan laten grillen. Dit alles natuurlijk nog steeds met een minimum aan vetstoffen.

Terwijl je met de vorige ActiFry heerlijke goudgele frietjes kan klaarmaken met slechts 1 lepeltje olie, kan je met de ActiFry 2in1 tijdens hetzelfde bakproces nu ook een tweede gerecht bereiden. Dit toestel bevat namelijk een veelzijdige bakplaat waarop je makkelijk vis of vlees kan grillen terwijl de frietjes knapperig worden in de bakkuip.
Met de ActiFry 2in1 kan je zelfs een lekker dessert klaarmaken om de maaltijd mee af te sluiten!

De bereidingen klaargemaakt in de ActiFry zijn nog steeds licht en bevatten weinig vet. In de kuip zorgt een draaiende en gematigde warmte ervoor dat slechts een klein lepeltje olie nodig is per bereiding. En op de bakplaat is ook slechts een minimum aan vetstoffen nodig wegens de anti-kleeflaag. Deze elementen beperken niet enkel het vetgehalte, maar beschermen ook de essentiële voedingsstoffen en de smaak van elk ingrediënt.

Samen met het toestel wordt er bovendien een receptenboekje met 20 heerlijke en gevarieerde gerechten geleverd. De recepten zijn onderverdeeld in 3 originele categorieën: elke dag iets anders, uitzonderlijk lekker en onontbeerlijke recepten. Elk recept bevat bovendien een handige informatietabel met het aantal categorieën, voedingswaarde en tips om het recept te variëren en aan te passen aan de eigen smaak. Meer dan 20 gevarieerde recepten wachten tot u ze uitprobeert!

Reacties