Electro : Dyson Ball technologie

Electro : Dyson Ball technologie

Iedereen weet dat stofzuigers met wielen erg lastig kunnen zijn. Ze kunnen zwaar zijn om vooruit te trekken, gaan niet de kant op die wij willen en botsen tegen voorwerpen. We hebben een oplossing voor u! Een Dyson Ball stofzuiger maakt schoon zonder al deze moeilijke manoeuvres.

Dyson Ball™ technologie

De Dyson DC37 stofzuiger draait op zijn plek, waardoor hij een zeer kleine draaicirkel heeft. De stofzuiger beweegt vlot langs obstakels en door het gladde oppervlak van de bal zakt hij niet weg in het tapijt. De motor is ingewerkt in de bal en is dicht bij de grond gepositioneerd. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en een hogere stabiliteit.

Gecentraliseerd stuurmechanisme

De DC37 is uniek! Naast de Ball™ technologie, waardoor het apparaat op zijn plek kan draaien, is de DC37 de enige sledestofzuiger met een centraal stuurmechanisme. De DC37 beschikt over een bewegend chassis en een flexibele slangaanhechting voor nauwkeurigere sturing. Het draaipunt bevindt zich dicht bij het midden van het apparaat, waardoor hij een kleinere draaicirkel heeft en hij de gebruiker gemakkelijker kan volgen.

Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht

Dyson stofzuigers vertrouwen niet op stofzakken. In plaats daarvan verwijdert gepatenteerde cycloontechnologie vuil door het gebruik van centrifugale krachten tot 100.000 keer de zwaartekracht.
Dat is waarom Dyson stofzuigers constante zuigkracht hebben.

Radial Root Cyclone™ technologie

Dyson heeft haar stofzuiger-cycloontechnologie continu verbeterd, sinds ze deze meer dan 20 jaar geleden uitvond. Herontworpen luchtkanalen en verbeterde luchtstroomefficiëntie verminderen turbulentie en houden de luchtdruk vast, waardoor de binnenste cyclonen meer microscopische deeltjes kunnen verwijderen. Deze veranderingen zorgen ervoor dat er nog meer vuil, stof, allergenen en dierenharen uit de luchtstroom worden gehaald.

Nooit meer bijkomende kosten

U hoeft geen vervangende stofzakken of filters aan te schaffen.
Geen zak, geen zorgen.

5 jaar garantie

Op onderdelen en arbeid.

Reacties