Black and Decker stoomreiniger

Verwijder 99.9% bacteriƫn

Maak je huis schoon en verwijder tot 99,9% van alle bacteriën, ziektekiemen en stofmijten! De Black and Decker stoomreiniger reinigt grondig alle plekken in je huis zonder chemische schoonmaakmiddelen.

Juiste hoeveelheid stoom

Stel het type van de vloer in dat je wilt poetsen via de digitale AutoSelect™ Technology en de stoomreiniger gebruikt automatisch de juiste hoeveelheid stoom.

Je hoeft niet lang te wachten tot de vloer droogt, alles is in enkele seconden opnieuw opgedroogd.

Vloer, tapijt, kookplaat en vensters

Verwijder vetresten, aangebrand voedsel, roet en maak alle andere plekjes in het huis weer helemaal netjes. Je ontvangt 2 stoomdoeken die meer dan 100 wasbeurten meegaan, 1 tapijtglijder, een stoomwisser voor ramen, 1 detailstoomborstel en 3 miniborsteltjes bij je stoomreiniger om tot in de kleinste hoekjes en op verschillende oppervlaktes te stomen.

Extra vuile plekken

Verwijder lastige plekken en ander vuil makkelijk met de extra stoom-boost . Klik op de knop voor 50% extra stoom.

Kraantjeswater

Je hoeft je toestel niet te ontkalken en je gebruikt gewoon kraantjeswater. De Black and Decker stoomreiniger heeft een ingebouwd filtersysteem dat de Steam Mop beschermt tegen kalkaanslag. Hierdoor kan je je toestel langer gebruiken.

Makkelijk in gebruik

In slechts 15 seconden is je stoomreiniger klaar voor gebruik.
Om hem extra makkelijk te gebruiken rond meubels of in lastige hoekjes, beschikt deze Black and Decker stoomreiniger over een 180° draaibare kop en een vergrendeling in staande positie.


BLACK&DECKER STOOMREINIGER 2 in 1 FSMH1621
BLACK & DECKER

BLACK&DECKER STOOMREINIGER 2 in 1 FSMH1621

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties