Siemens InductionAir System

Op zoek naar jouw nieuwe Siemens inbouwtoestellen? Geniet van de super kortingen en ontdek de allerlaatste Siemens innovatie!

Siemens InductionAir System

Combineert de hoogste kookeisen met revolutionaire geïntegreerde ventilatie

Siemens brengt met zijn revolutionaire InductionAir System het beste van twee werelden samen: een geweldige kookplaat met een krachtig, geïntegreerd ventilatiesysteem. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar een kookplaat én naar een dampkap, dankzij het InductionAir System heb je ze allebei in één!

De flexInduction kookplaat past zich aan jouw potten en pannen aan. De kookzones zijn uitbreidbaar, zodat je optimaal jouw kookoppervlakte kunt benutten. Met de eenvoudige dual lightSlider selecteer je de kookzone die je wil, breid je uit, voeg je samen of schakel je ze uit. Dankzij de powerMove Plus verdeel je jouw kookplaat in drie verschillende temperatuurzones, zodat je gemakkelijk je potten of pannen kan herschikken naargelang de warmte die ze nodig hebben.

Problemen bij het bakken van je vlees in de pan? Misschien is je pan te warm of net niet warm genoeg! De FryingSensor Plus laat je weten wanneer jouw pan de juiste temperatuur heeft om te beginnen bakken.

Het geïntegreerd ventilatiesysteem is krachtig, stil en zeer duurzaam dankzij de borstelloze iQdrive Motor. Met zijn innovatieve climateControl Sensor, worden de dampen en de geuren tijdens het koken gemeten en past het ventilatiesysteem de afzuigkracht automatisch aan! Eenvoudig & praktisch.

SIEMENS KOOKVLAK FLEX 80 EX801LX34E
SIEMENS

SIEMENS KOOKVLAK FLEX 80 EX801LX34E

3.599
binnenkort leverbaar
SIEMENS KOOKVLAK FLEX 80 EX875LX34E
SIEMENS

SIEMENS KOOKVLAK FLEX 80 EX875LX34E

3.599
binnenkort leverbaar

Setacties Siemens

Vind hier al jouw Siemens inbouwtoestellen!