In een moeite stofzuigen, dweilen en drogen

In een moeite stofzuigen, dweilen en drogen

Met de nieuwe Philips AquaTrio FC7070/01 kunt u tegelijk uw harde vloeren stofzuigen, dweilen en drogen. Hiermee bespaart u wel 50% tijd en moeite! Met de unieke Triple-Acceleration technologie van de Aqua-Trio kan u 3 schoonmaakhandelingen combineren tot 1 voor een perfect resultaat.

De drie handelingen zijn :

Stofzuigen: de Aqua-Trio zuigt stof en vuil op zoals een normale stofzuiger dat zou doen

Dweilen: de eerste sneldraaiende borstel verwijdert vuil en vlekken van uw harde vloer

Drogen: de tweede sneldraaiende borstel absorbeert het resterende water wat de normale droogtijd met maar liefst 50% vermindert


Hoe werkt het:


De borstels: Worden van een kleine hoeveelheid water voorzien die in de zelfreinigende microvezelborstels wordt gepompt. Hiermee worden vlekken en stof opgenomen. Vocht, stof en vuil worden moeiteloos opgenomen door de sneldraaiende borstels. De microvezelborstels passen zich aan de vormen van uw vloer aan en maken zelfs tussen spleten schoon.

Het vuilwaterreservoir: Water, stof en vuil worden dankzij de sneldraaiende borstels en de hoge zuigkracht van de AquaTrio naar het vuilwaterreservoir vervoerd. Wanneer het vuilwaterreservoir vol is of het schoonwaterreservoir leeg gaat de LED-indicator knipperen. Een volledig reservoir laat toe een oppervlakte van 60 vierkante meter te reinigen.

Reinigen van het toestel: Wanneer u de AquaTrio opbergt plaatst u deze op de spoelbak die er voor zorgt dat het toestel wordt gereinigd. De buizen, zuigmond en microvezelborstels worden gespoeld zodat het apparaat optimaal werkt en u uw AquaTrio nog lang kunt blijven gebruiken.


De Aqua Trio is bovendien zeer energievriendelijk met een elektriciteitsverbruik van de helft van die van een stofzuiger en een waterverbruik van -70% in vergelijking met een normale schoonmaakbeurt.

Met de Aqua Trio raakt uw woning dus vlotter en zuiniger gereinigd.

Reacties