Evernote

Evernote

Evernote wordt algemeen beschouwd als de meest eenvoudige applicatie om notities te maken en op te slaan op verschillende apparaten. Het vormt hiermee een alternatief voor One Note, de standaard notitie applicatie in het Microsof Office pakket.

Stoot u op restaurant op een fijne fles wijn, en vindt u dat een van uw vrienden of huisgenoten dat ook moet weten? Zag u iets leuks in een winkeletalage? Dat soort à-la-minute-ideeën kunnen gemakkelijk worden opgeslagen in de online knipselmap Evernote. De mobiele app die daarbij hoort laat u via verschillende media (een foto van het etiket, een spraaknotitie met de naam van de winkel en het adres, een snel ingetikt tekstbericht) al uw invallen opslaan in een online ideeënbak.

De applicatie kan geïnstalleerd worden op alle apparaten van de gebruiker; pc (Windows en Mac), gsm (Android, iPhone, Windows Phone en Blackberry) en tablet (iOS en Android). Op deze manier maakt de gebruiker zijn of haar aantekeningen van een vergadering bijvoorbeeld op de pc of op de tablet en wordt deze notitie onmiddellijk en automatisch gesynchroniseerd op alle andere apparaten van deze zelfde gebruiker.

Zo gaat geen enkel briljant idee meer verloren!

Reacties