Electro : Een heerlijk stukje toast met de Magimix Vision

Electro : Een heerlijk stukje toast met de Magimix Vision

Magimix zette een nieuwe generatie toasters op de markt die in 8 verschillende kleuren beschikbaar zijn. Ontdek deze leuke reeks nu bij Expert!

Perfecte toast

Wat is er heerlijker dan een perfecte toast? Op voorwaarde dat je brood niet verbrand is natuurlijk. Dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Hier speelt de Magimix Vision op in, want door het panorama doorkijkglas kan je steeds volgen hoe ver jouw ontbijt getoast mag worden.

Je kan met dit toestel 8 diverse bruiningsniveaus instellen. Naast het automatisch uitwerpen beschikt de Vision over super functies zoals bijvoorbeeld de baguette toaster, een ontdooifunctie, een handige kruimellade en een toepassing om je broodje van gisteren opnieuw te verwarmen.

Bovendien is het toasten ook gewoon mooi om te zien!
De felrode warme gloed rond het brood zorgt voor een gezellige sfeer.

Hippe toast

Deze toaster is hip en straalt klasse en functionaliteit uit. De body bestaat uit inox en gegoten aluminium en ziet er erg degelijke n robuust uit. Dit is duidelijke en icoonstuk die voor vele jaren ontbijtplezier zorgt en met zijn dubbelwandige isolerende deuren een prettige visuele ervaring teweegbrengt.

Magimix Vision video :


Download YouTube Video

Reacties