Een perfect samenspel van eenvoud en puurheid : Nespresso U

Een perfect samenspel van eenvoud en puurheid : Nespresso U

Nespresso biedt altijd exceptionele koffie ervaringen aan. Dit is niet anders bij hun nieuwe trots, de U. De U is de perfecte machine die aan de wensen van elke klant beantwoordt door haar pure, flexibele design, de uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid en het ronde silhouet. Daarnaast is de U de eerste Nespresso machine met touch bediening. Ga er zeker naar op zoek in de Expert winkel!

De perfecte combinatie tussen eenvoud en verfijning door pure lijnen in tijdloze kleuren.


De Nespresso U past zich steeds aan aan het interieur alsook aan de levensstijl van de eigenaar. De touch bediening is verleidelijk: de machine wordt in werking gezet met één simpele vingerbeweging over het touch oppervlak van de machine.

Daarnaast is de U gewoonweg intelligent en maakt het leven van de eigenaar gemakkelijker. Het toestel onthoudt de meest gekozen kopgrootte van de koffie. De U werpt de gebruikte capsules ook automatisch uit en schakelt de druppeling na koffie extractie uit. De machine doet dus echt alles.

De U gaat nog een stapje verder, want de personalisatie stopt niet bij het geheugen. De U is namelijk volledig aanpasbaar. Eigenaars kunnen zelf kiezen waar ze hun verstelbaar waterreservoir plaatsen en kunnen zowel kleine als grote koffierecepten bereiden met even groot gemak dankzij de beweegbare kophouder.

De U is verkrijgbaar in 4 pure kleuren:

In pure black en pure orange van Magimix en pure grey en pure cream van Krups.

Innovatief en vol nieuwe eigenschappen…

Hier vindt u de modellen beschikbaar bij Expert

Krups XN250A

Krups XN2501

Magimix 11340B

Reacties