Dyson DC37 : De stofzuiger voor alle vloertypes

Dyson DC37 : De stofzuiger voor alle vloertypes

Dyson gaat nog een stapje veder met dit toestel. De DC37 Musclehead wordt geleverd met de unieke Musclehead vloerzuigmond die zich automatisch aanpast aan alle vloertypes.

De Dyson DC37 musclehead is een fantastische stofzuiger.

Dit model beschikt uiteraard net als de andere Dyson stofzuigers over de unieke Radial Root Cyclone technologie en de Ball technologie. Dit zorgt ervoor dat er geen verlies aan zuigkracht optreedt na verloop van tijd en dat het toestel uiters eenvoudig te sturen is.

Dyson gaat nog een stapje veder met dit toestel.

De DC37 Musclehead wordt geleverd met de unieke Musclhead vloerzuigmond die zich automatisch aanpast aan alle vloertypes. Bovendien heeft deze borstel een laag profiel zodat ook de vloer onder uw meubels erg gemakkelijk schoongemaakt kan worden.

Hoe werkt dit speciale borstel nu precies?

Op harde vloeren houden de borstels contact met de vloer om vuil van het oppervlak te verwijderen. Maar ook op tapijten weet de Muscelhead te presteren! Wanner de stofzuiger gebruikt wordt op een tapijten ondergrond, worden de borstels automatisch opgetild en komen de twee luchtingangen vrij die hardnekkig vuil uit het tapijt verwijderen. U hoeft dus helemaal niet meer te verwisselen van borstel!

Reacties