De hedendaagse man heeft een haarfijn getrimde baard!

De hedendaagse man heeft een haarfijn getrimde baard!

Maar dit is niet zo simpel als het lijkt hoor! Gelukkig hebben wij bij Expert alles wat u nodig heeft om er piekfijn uit te zien!

De perfecte baard kan je bekomen dankzij de 3 nieuwe trimmers van Babyliss for men.

De trimmers hebben een scheerkop die precisie, doeltreffendheid en comfort combineert. Er kan naar hartelust en in een handomdraai worden getrimd en gestyled dankzij een handige handgreep, hoge precisie en een eenvoudige bediening. Dé trend volgens Babyliss for men is de driedagenbaard. Een nonchalante look die er zowel ontspannen als verzorgd kan uitzien.

Het gamma omvat 3 toestellen. De E847E is een instapmodel met een enkele scheerkop die tot op 0,5mm precies geregeld kan worden met een draaiknop. Deze is ook waterproof voor gebruik onder de douche. Het tweede model is de E867E met dubbel scheerhoofd die tot op 0,2mm nauwkeurig instelbaar is met een draaiknop en beschikt over een 25° beweegbare kop.
Het topmodel E877E kan worden ingesteld via het LCD-scherm en heeft naast de dubbele scheerkop, die ook 25° beweegbaar is, ook een oplaadbasis.

Deze nieuwe generatie trimmers is er dankzij de doorgedreven zoektocht van Babyliss naar de beste resultaten en ergonomie.
Met de roterende scheerkoppen en W-techmesjes kunnen zowel dikke als dunne haartjes gekortwiekt worden met een minimum aan scheerbewegingen.
Hierbij komt ook nog eens een verwisselbare scheerkop om details en randjes haarfijn af te werken en een dubbel scheerhoofd wat een dubbel zo groot scheeroppervlak biedt voor meer efficiëntie.

Kortom, deze gloednieuwe toestellen van Babyliss for men garanderen u niet enkel een vlotte start van de dag, maar ook een perfect resultaat!

Reacties